- Vi kan skabe et endnu bedre OB
Akademi, Nyt fra U19

- Vi kan skabe et endnu bedre OB

02 jul 2018

Efter sommerferien bliver Mads Holm fuldtidsansat på Akademiet, men hvad skal han bruge sin tid på? Det har vi taget en snak med ham om.

Mads Holm har i den forgangne sæson været assistenttræner for vores U19-drenge. Sideløbende med det har han passet sin uddannelse på Syddansk Universitet, men nu er uddannelsen et overstået kapitel, og efter sommerferien bliver Mads Holm fuldtidstræner på vores Akademi.

- Jeg fortsætter som U19-assistenttræner i OB efter sommerferien, men udover det skal jeg arbejde med talent-ID og scouting på Akademiet, så vi bliver endnu skarpere på den del. At blive fuldtidsansat i OB er en rigtig fed mulighed, og noget jeg glæder mig rigtig meget til. Jeg kommer til at gå ydmygt til opgaven, og jeg tror på, vi kan skabe et bedre OB sammen, siger Mads Holm.

27-årige Mads Holm kommer fra Ubberud i udkanten af Odense, og at han skal arbejde med Talent-ID og scouting er ikke tilfældigt. Først og fremmest har han en bred fodboldviden, men derudover har han taget en uddannelse, der kan være relevant for hans kommende job i OB.

- Jeg har igennem de sidste fem år læst en kandidatuddannelse i styring og ledelse. I min kandidat skrev jeg blandt andet om rekruttering af spillere i danske professionelle fodboldklubber, og det er derfra, jeg har min baggrund i forhold til rekruttering af unge spillere. Det er noget, der interesserer mig meget, og et område hvor jeg tror, vi faktisk kan flytte os en hel del, siger Mads Holm, inden han sætter et par ord på, hvordan det bliver synligt, at han er blevet fuldtidsansat.

- Mit mål er, at vi på U19-holdet skal få endnu flere spillere op til det kuld, der allerede er på førsteholdet. I forhold til rekrutteringen skal vi være endnu skarpere og endnu bedre til at finde spillerne ind på vores Akademi i en tidlig alder, siger Mads Holm

I de næste tre uge står den dog på ferie for Mads Holm og resten af klubbens Akademi, inden de vender tilbage til en træningslejr i Vildbjerg, som er fælles for hele Akademiet fra U12 til U19.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik