- Vi må ikke hvile på laurbærrene
Nyt fra U17

- Vi må ikke hvile på laurbærrene

23 nov 2018

U17-drengene møder lørdag Esbjerg på udebane, og Ivan Poulsen vil ikke se en flok striber, der hviler på laurbærrene efter sidste wekeends sejr på 5-0 over AGF.

Lørdag står i ungdomsfodboldens tegn, når vores to ældste akademimandskaber spiller på udebane mod Esbjerg fB. Vores U17-drenge spiller klokken 14:00 på kunstgræsbanen i Esbjerg, og Ivan Poulsen forventer en svær kamp mod et hold, der i midtugen slog FC Midtjylland.

- Vi ser rigtig meget frem til lørdagens kamp mod Esbjerg. Jeg forventer, at det både bliver svært og spændende. Esbjerg er et godt hold, og jeg var i onsdags en tur i Ikast, hvor jeg så Esbjerg vinde over FC Midtjylland. Sejren var fuldt fortjent, og Esbjerg har rigtig mange dygtige spillere. Jeg så et hold, der var dygtige i stort set alle spillets facetter, men særligt deres indlægsspil virkede farligt.

- De har en stor fysik samt hurtige spillere med gode individuelle kompetencer, der giver dem gode forudsætninger for at være farlige på den forreste tredjedel af banen, så der venter os en stor udfordring siger OB’s cheftræner om lørdagens modstander.

OB er inden kampen placeret på en femteplads med 17 point efter 10 kampe, mens Esbjerg har hentet to point færre – og er placeret som nummer syv. Derfor ligner det på tabellen også en tæt kamp, men Ivan Poulsen forventer bestemt ikke en flot nervøse OB-drenge, bare fordi Esbjerg lige har vundet i Ikast.

- Der er masser på spil i en kamp, hvor afstanden mellem holdene kun er på to point inden kampen. De kan gå forbi os med en sejr, men omvendt kan vi også distancere dem en smule, hvis vi formår at vinde. Vi kommer i hvert fald med masser af selvtillid fra vores seneste kamp, hvor vi sendte drengene fra ”Smilets By” hjem med nedadgående mundvige efter en lussing på 5-0. Vi er samtidig klar over, at der venter os en helt anden modstander lørdag, og vi sætter hele tiden nye mål og krav til os selv, så forbedring fra uge til uge er nødvendigt i truppen. Men det har vi også vist, at vi kan, og det kan vi kun gøre, fordi der er så stor konkurrence i truppen, så alle er oppe på mærkerne og gør sig umage til hver eneste træning, siger Poulsen.

OB har efter 10 kampe en målscore på 25-22, mens Esbjergs er på 28-26. Derfor er der indikationer af, at det kan blive en seværdig kamp med masser af mål.

- Vi har scoret rigtig mange mål på det seneste, og det vil vi naturligvis gå efter at fortsætte med. Samtidig skal vi huske at være opmærksomme på, at vi kun har præsteret et enkelt clean sheet. Derfor skal vi være vildt opmærksomme og umage, hvis Esbjerg, der er det næstmest scorende hold, skal holdes fra fadet, fortæller OB’s cheftræner, inden han fortæller, hvorfor han ser tre point til OB som værende sandsynligt.

- Truppen bugner af selvtillid, og både den spillemæssige og fysiske form er god i øjeblikket. Vi har mange forskellige målscorere, så vi er svære at lukke ned for. De positive takter vi har leveret spillemæssigt skal fortsætte, og så må vi for alt i verden ikke hvile på laurbærrene, fordi vi spille en god kamp mod AGF. Så hvis vi fortsat kan styrke de gode indbyrdes relationer på banen og samtidig arbejde sammen som et hold – så tror jeg helt klar på, vi har chancen for at tage alle tre point med hjem fra Esbjerg.

Der er kampstart på kunstgræsbanen i Esbjerg lørdag klokken 14:00.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik