MicrosoftTeams-image (11)

24.07.2022 14:49

Dagens udebaneopgør startede med en komfortabel to-målsføring efter første halvleg, men i anden halvleg kom Randers stærkt igen på to hurtige mål.

Dommer: Peter Kjærsgaard-Andersen

Ovenpå et skuffende nederlag tidligere på ugen til FC Nordsjælland, drog striberne til det østlige Jylland i sæsonens første udekamp for at skaffe den første sejr.

Kampens indledende minutter var dog domineret af et Randers mandskab, som af flere omgange kom tæt ind på vores mål uden dog for alvor at trykke den af mod målrammen.

Vi kom dog også tæt på i løbet af det første kvarters tid, hvor bl.a. et smukt indlæg fra Sander Svendsen på en dødboldsituation fandt Ayo Simon Okosun dybt inde i feltet. Okosun formåede dog ikke at få træf på bolden.

Med knap en halv time spillet, havde Randers FC været effektive til at sætte en stopper for vores offensive omstillinger, men det billede ændrede sig da Bashkim Kadrii modtog bolden fra Charly Nouck omtrent 30 meter fra mål. Herfra afsluttede han resolut og hårdt med venstreskøjten – på ægte Bashkim-manér – og fik netmaskerne til at blafre bag en chanceløs Carlgren.

Blot to minutter efter var Brock-Madsen tæt på at udligne på hovedstød, men Hans Christian Bernat fik afveget truslen. Tosin Kehinde ville dog også være med, og med en velplaceret afslutning blev Bernat på ny tvunget ud i en kanon redning.

Randers mandskabet jagtede med andre ord ihærdigt en udligning – og dette blev straffet. På en omstilling modtog Sander Svendsen bolden midt på banen, drev den frem og lagde en knivskarp aflevering til Charly Nouck, der selv havde taget et løb dybt ind i Randers’ felt. Med en perfekt førstegangsberøring og efterfølgende afslutning bragte Nouck os på 2-0 kort inden halvleg. Det første mål for den unge OB’er – og hvilket et!

Anden halvleg startede med et solidt OB-angreb, der resulterede i et frispark på kanten af feltet og et gult kort til Hugo Andersson, som nedlagde Charly Nouck. Frisparket tog Bashkim sig af, men dog uden den store forløsning.

Med 51 minutter spillet kom Stephen Odey til noget nær en 100% chance tæt på mål, men han fik ikke ram på den. Kort efter drev Mads Frøkjær bolden frem og sendte Bashkim i dybden. Efter en blokeret afslutning endte bolden hos Nouck, der dog ikke formåede at få sat ordentligt træf på bolden.

Anden halvleg bølgede frem og tilbage i det første kvarters tid, og det var særligt tydeligt i én situation, hvor Mads Frøkjærs afslutning blev afvist af stolpen, hvilket affødte en prompte Randers-omstilling, som Stephen Odey omsatte til en afslutning, der også blev afvist af stolpen.

Ikke længe efter kom Daniel Høegh til en fri chance på et indlæg, som Bernat dog fik grebet.

Det var dog ikke alle Randers afslutninger, som Bernat kunne afvise. I det 74. minut bragte Marvin Egho stillingen på 1-2, efter han modtog bolden i feltet, drejede om sig og afsluttede fladt på mål. Små 2 minutter efter dette bragte Filip Bundgaard Randers FC på 2-2. Randers var endda også tæt på at komme på 3-2, da Bernat mistede bolden i en opspilssituation nær sidelinjen – men skrækken udeblev.

En afslutning fra Tobias Klysner, blev afværget af Bernat, men bolden endte hos Egho, der gudskelov var uskarp og bankede bolden på træværket. Fortsat 2-2. Det brændte dog stadig på, og kort efter kom Randers til endnu en 100% chance, som Bernat på ny kom i vejen for.

Vi forsøgte os også med at nå frem til en kampafgørende chance, og det var da også tæt på, da Aron Thrándarson kom i et overlap på Sander Svendsen på venstresiden og fik afsluttet – bolden gik dog desværre forbi fjerneste stolpe.

En hektisk kamp ender dog 2-2, hvor vi i den sidste halv time var under massivt pres.

Hans Christian Bernat – Nicholas Mickelson, Bjørn Paulsen, Kasper Larsen, Jørgen Skjelvik – Jeppe Tverskov, Ayo Simon Okosun, Mads Frøkjær (Aron Thrándarson 69.) – Sander Svendsen, Charly Nouck (Jakob Breum 54.), Bashkim Kadrii (Luca Kjerrumgaard 69.)

Sayouba Mandé, Jakob Breum, Gustav Grubbe, Luca Kjerrumgaard, Mohamed Kante, Aron Thrándarson, Robin Østrøm, Joel King, Agon Mucolli