_MG_9136

23.05.2023 13:54

Med weekendens 3-1-sejr over Brøndby IF indtog vi en øjeblikkelig andenplads i U17-Ligaen.

OB: Julius Berthel Askou Harvey (60.)

Brøndby: Erem Øzkul (30.) Jakob Remark Wismann (70.) Lukas Lind Wessel Larsen (75.)

Der var lagt op til topbrag mellem to medaljekandidater, da vores U17-drenge på en solbeskinnet Bane 2 i Ådalen tog imod Brøndby IF.

De unge striber fik en perfekt start på kampen, da Mads Abrahamsen sendte bolden i nettet, allerede inden uret rundede to minutter. Han modtog bolden fra Max Albæk, trak ind i banen og sendte bolden forbi Brøndby-keeperen med et fladt højrebensspark.

Herfra fulgte en tæt kamp, hvor Brøndby IF var mest på bolden uden at komme frem til de store chancer, mens vi til gengæld truede på omstillinger.

Kampbilledet fortsatte i anden halvleg, og igen var det OB, der først fik nettet til at blafre. Målet kom efter en veludført omstilling, hvor Mikkel Søfeldt køligt sparkede bolden i det lange hjørne efter en aflevering fra Mads Abrahamsen.

13 minutter senere kunne de mange fremmødte tilskuere i Ådalen nyde endnu en stribet scoring, da William Martin bragte os på 3-0 med en sand lækkerbisken. Den nyslåede irske U16-landsholdspiller havde kun været på banen i få minutter, da han modtog et indlæg fra venstre side, viftede både målmand og en forsvarsspiller væk med et par elegante berøringer og lagde bolden i mål.

Med en 3-målsføring så kampen ud til at være lukket, men i det 79. minut bragte gæsterne spænding tilbage i opgøret med en reducering til 3-1. Herfra lagde gæsterne et tungt pres mod OB-feltet, men forsvaret stod flot imod, mens keeper Janus Land måtte diske op med en flot redning.

Der blev ikke scoret yderligere, så vores U17-drenge hev tre vigtige point i land og indtager nu andenpladsen i rækken med kun et enkelt point op til FC Nordsjælland.