- Vi sigter efter top seks
Førsteholdet

- Vi sigter efter top seks

17 jun 2019

Mandag startede forberedelserne til den nye superligasæson, hvor vi ifølge cheftræner Jakob Michelsen skal ud og jagte en plads blandt de seks bedste hold.

Mandag tog førsteholdet hul på forberedelserne til den nye sæson. Ferien var slut, drengene var tilbage i Ådalen, og det var noget, som glædede cheftræner Jakob Michelsen.

- Det er rigtig dejligt igen at komme igen. Spillerne har holdt sig en velfortjent ferie efter en god sæson i sidste sæson. Nu er vi i gang igen, og det er rigtig dejligt. Vi har en god gruppe at arbejde med, og det har i dag været et glædeligt gensyn med såvel spillere som stab, siger Jakob Michelsen.

Første dag blev brugt på en 1000-meter-test på Odense Atletikstadion efterfulgt af en let træning. Det er de første sæsonforberedelser inden en sæson, hvor Michelsens tropper igen skal spille sig i top seks.

- Lige nu er det opstarten, vi har fokus på. Her skal vi skærpe den form, som spillerne har lige nu. De er alle sammen heldigvis kommet stærkt tilbage, men vi skal have skærpet alle spillerne indenfor både det tekniske, taktiske, fysiske og mentale aspekt, inden sæsonen begynder.

- Superligaen bliver med fuld skrald på fra første runde af. Der er i år tre direkte nedrykkere, og derudover har 11-12 af alle holdene en ambition om at komme i top seks, og at vi er en af de 11-12 klubber, er der absolut ingen tvivl om. Det er det, vi sigter efter, når sæsonen begynder om en lille måned, siger Jakob Michelsen.

Mens Superligaen først begynder i midten af juli, så kan du allerede torsdag den 20. juni se førsteholdet i aktion, når vi klokken 18:00 spiller træningskamp mod vores samarbejdsklub Næsby Boldklub, der netop er rykket op i 2. division. Det sker på ALPI Arena i Næsby.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik