Annonce
Annonce
- Vi skal bare op og gøre det færdigt
3F Superliga

- Vi skal bare op og gøre det færdigt

23 jul 2020
Annonce

Mikkel Hyllegaard spillede en vigtig rolle i aftenens kamp mod AC Horsens, hvor han scorede til 3-1. Han var glad for resultatet og ser frem til søndagens returopgør.

Annonce

Efter 82 minutter kom vores hurtige angriber Mikkel Hyllegaard på banen, hvor han kom ind til en kamp, der var præget af hård fight og mange dueller.

- Det er en meget rodet kamp, jeg kommer ind til. Den bølger meget frem og tilbage, og det var en anden halvleg, der måske ikke sad helt i skabet. Så en meget rodet kamp, jeg kommer ind i.

Han skulle kun bruge fire minutter på banen, før han fik netmaskerne til at blafre.

- Marco Lund lægger en lang aflevering, hvor jeg får puffet lidt til deres ene centerback, så den ryger over ham. Derefter kommer deres keeper ud, hvor jeg glider forbi ham. Så ser jeg, at der kommer en forsvarsspiller glidende, hvor jeg så heldigvis får lagt den ind bagved ham og scorer.

Han scorede til slutresultatet 3-1, som giver os et godt udgangspunkt før returopgøret på søndag i Horsens, mener den hurtige angriber.

- Selvfølgelig er det et resultat, som vi gerne tager med. Men som vi også snakkede om i omklædningsrummet, så er det et resultat, hvor intet er lukket. Vi skal stadig til Horsens og gøre arbejdet færdigt.

Reglen om udebanemål gælder også i disse playoff-kampe, men det ændrer ikke på søndagens opgave, mener Hyllegaard.

- De fik det ene udebanemål, som betyder utroligt meget for dem selvfølgelig. Men igen så skal vi heller ikke glemme, at vi har et resultat på 3-1, vi kan tage med, så vi skal bare op og gøre det færdigt.

Returkampen mod AC Horsens spilles søndag d. 26. juli kl. 14 på CASA Arena.

Annonce