- Vi skal jagte den sjette sejr i træk
Superliga

- Vi skal jagte den sjette sejr i træk

16 mar 2019

Søndag møder striberne Randers på hjemmebane, og her vil Jakob Michelsen se et OB-mandskab, som går på banen for at jagte den sjette sejr i træk.

Søndag klokken 17:00 venter den 26. og sidste runde af grundspillet for Jakob Michelsens tropper. OB er sikre på at ende i top seks, men det betyder ikke, at der ikke er en masse på spil for striberne i søndagens hjemmebanekamp mod Randers.

- Først og fremmest vil vi rigtig gerne give det fynske fodboldfolk lidt igen for den flotte opbakning vi har fået på det seneste. Spillerne har fortjent fået masser af anerkendelse for at opnå målsætningen om en plads i top seks. Men det betyder på ingen måde, at sæsonen er slut for os. Nu skal vi se fremad, og pointene mod Randers tæller ligeså meget i det samlede regnskab, som de point vi kan hente i slutspillet. Derfor skal vi, hvis man regner pokalen med, gå ud og jagte den sjette sejr i træk.

- Vi skal stile efter at ende så højt som muligt i det her slutspil, og måden, vi er kommet med i slutspillet, er ved at tage en enkelt kamp ad gangen, så det kommer vi også til at gøre fremadrettet. Derfor tænker vi ikke på de kampe, der venter os efter landskampspausen, vi tænker på Randers, og det bliver en svær opgave, siger Jakob Michelsen.

Randers bliver som nævnt en svær modstander, og Randers er et hold, vi har mødt rigtig mange gange på det seneste. Siden år 2017 har vi mødt dem ti gange, og tidligere på sæsonen tabte vi med 1-0 på udebane – derfor vil Michelsen også gerne se et revanchelystent OB-mandskab.

- Randers er et godt organiseret og hårdtarbejdende hold. Vi mærkede tidligere i sæsonen på egen krop, hvor svære de er at spille imod, da vi tabte 1-0 i Randers. Derfor har vi revanche til gode, og den revanche tror vi samtidig også på, at vi kan få, når vi søndag tager imod Randers i Odense.

Randrusianerne er inden kampen placeret på sjettepladsen i Superligaen, men de et kun et enkelt point foran både FC Nordsjælland og AaB, som også spiller søndag klokken 17:00. Derfor skal der sandsynligvis tre point til for gæsterne, og de skal minimum have et enkelt, hvis de skal med i top seks. At Randers formentlig er tvunget til at hente tre point, forventer Michelsen kommer til udtryk på banen.

- For en sjælden gangs skyld vil jeg næsten gerne give målgaranti for søndagens kamp. Randers kan ikke være sikre på, at de kan bruge et enkelt point til noget. Vil de afgøre deres egen skæbne, så er de tvunget til at vinde, så de her rigtig meget på spil, men det har vi også. De har måske mere at miste, men det er to hold, der har rigtig meget at vinde, der skal på banen i morgen. Og det bliver tæt, men jeg tror på, at vi kan ride videre på den bølge, vi er på – vi glæder os i hvert fald rigtig meget, siger Jakob Michelsen.

Kampen fløjtes i gang søndag klokken 17:00 på Nature Energy Park, og du kan købe din billet til kampen i vores online billetsalg lige her – så sparer du 40 kroner på den i forhold til, hvis du køber den ved indgangen.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik