Annonce
Annonce
- Vi skal revanchere vores seneste kamp
Nyt fra U17

- Vi skal revanchere vores seneste kamp

17 okt 2020
Annonce

Ivan Poulsen var ikke tilfreds med præstationen i seneste kamp, og den kamp skal være med til at motivere drengene til dagens kamp, hvor Vejle kommer på besøg.

Annonce

U17-drengene har haft en svingende start på sæsonen. I de tre seneste kampe er det blevet til en flot uafgjort ude mod FCM, en imponerende sejr på 3-0 over AaB og et stort nederlag på 0-4 mod FCN. Derfor savner cheftræner Ivan Poulsen da også stabilitet i præstationerne, og han mener især, at den seneste kamp mod FCN skal være med til at motivere holdet i dagens kamp mod Vejle Boldklub.

- Vi var ringe sidst, og det var ikke en præstation, vi kunne være bekendt. Det skal være med til at motivere drengene yderligere, og det er jeg faktisk heller ikke i tvivl om, at den kommer til. Vi har trænet rigtig godt i den forgangne uge, så jeg tror på en stærk præstation fra os i dagens kamp, fortæller Ivan Poulsen.

Dagens modstander fra Vejle er placeret i den tunge ende af tabellen, alligevel har Striberne kun tre point mere end dagens gæster. Derfor tænker Poulsen heller ikke, at det bliver nemt, selvom Vejle er sidst.

- Ser man på tabellen, så er det en kamp, vi skal vinde, men vi ved også, at Vejle komme til Ådalen med masser af tro på tingene. I deres seneste kamp slog de Brøndby IF med 4-2, hvilket er et rigtig flot resultat. Det er et hold, der spiller direkte fodbold, så det skal vi være klar til at stå imod. I samme omgang skal vi selv være bedre til at finde balancen mellem, hvornår vi skal fastholde bolden, og hvornår vi skal spille direkte, siger Ivan Poulsen.

Kampen mellem OB og Vejle Boldklub spilles klokken 15.00 i Ådalen, og der er desværre ikke adgang for tilskuere.

Annonce