Annonce
Annonce
- Vi skal smide de samme ingredienser i gryden
Nyt fra U17

- Vi skal smide de samme ingredienser i gryden

23 okt 2020
Annonce

U17-drengene vandt i sidste uge 4-3 over Vejle efter en fantastisk anden halvleg. Netop præstationen i anden halvleg skal være udgangspunktet for drengene, når de lørdag møder AGF.

Annonce

U17-drengene har i denne sæson præsteret på vidt forskelligt niveau. De spillede flot fodbold, da de slog AaB med 3-0, og da de fik 2-2 ude mod FCM. Der har dog også været præstationer i den anden helt anden ende af skalaen i kampene mod Brøndby og FC Nordsjælland. Seneste kamp mod Vejle bød både på godt og skidt, men det endte lykkeligt, da dommeren fløjtede af.

- Vi glæder os rigtig meget til lørdagens kamp mod AGF. I sidste weekend fik vi et wake-up-call af de helt store efter en dårlig første halvleg mod Vejle. Vi kom foran 1-0, men vi smed føringen, og i pausen var det Vejle, der var foran 1-3. Herefter vågnede vi op til dåd og sikrede os en sejr på 4-3 efter en fantastisk anden halvleg, siger Ivan Poulsen om sidste uges kamp.

Man siger jo, at når enden er god, er altid godt. Sådan er det ikke altid, når det kommer til U17-fodbold – men sidste weekends anden halvleg har givet gejst til truppen, og det forventer Ivan Poulsen, at de unge drenge tager med ind til kampen mod AGF.

- Vi viste i sidste weekend, at når vi investerer den påkrævede mængde af energi, spilleglæde og aggressivitet, kan vi spille fodbold på et højt nvieau. Det var tydeligt, at når vi arbejder sammen som et hold, og vi får sat de ting i scene, som vi træner hver dag, så har vi et superstærkt kollektiv, der vil volde problemer for alle andre hold i ligaen, fortæller cheftræner Ivan Poulsen.

Et af de hold, der gerne skulle få problemer med Poulsens tropper, er AGF, som Striberne møder lørdag eftermiddag. De to hold tørnede sammen inden sæsonen i en træningskamp, og hvis Poulsen skal tage udgangspunkt i den kamp, så bliver det seværdigt lørdag eftermiddag.

- Vi havde kort før sæsonstart en træningskamp mod AGF. Der viste de, at de gerne vil spille fodbold, og jeg synes, de har en positiv tilgang til spillet. De vil gerne være boldbesiddende, så jeg forventer, det bliver en seværdig fodboldkamp, hvor der kommer flot spil fra begge mandskaber.

- Vi skal smide de samme ingredienser i gryden, som vi gjorde i anden halvleg mod Vejle. Gør vi det, så både tror og håber jeg på, at vi efter kampen står med alle tre point. En sejr vil også være vigtig, fordi vi dermed vil komme tættere på den øverste halvdel af U17-Ligaen, hvor det er vores ambition at vi er placeret, fortæller cheftræneren.

U17-drengenes kamp mod AGF spilles lørdag klokken 16.30 på AGF’s træningsanlæg, Fredensvang.

Annonce