- Vi skal stå godt defensivt
Superliga

- Vi skal stå godt defensivt

20 okt 2018

Bashkim Kadrii regner med en svær opgave, når OB gæster Brøndby Stadion, og organisationen skal være i top, hvis der skal point med hjem.

Striberne fra Odense render ind i de blågule fra Brøndby i næste spillerunde af Superligaen. Selvom resultaterne på det seneste ikke har været med sidste års sølvvindere, forventer OB’s Bashkim Kadrii ikke en let opgave, når han og holdet gæster Brøndby Stadion på mandag.

 - Vi kommer til at spille mod et Brøndby-mandskab, vi kender i forvejen. Det er et aggressivt og stærkt hold. De har dog ikke spillet op til de forventninger, de har haft til sig selv efter sidste sæson, hvor de fik sølvmedaljer, og de ligger ikke der i tabellen, hvor de selv mener, at de hører til. De har været lidt ramt på selvtilliden, men de kom flot igen mod AaB i sidste runde. Vi får derfor en svær kamp på Brøndby Stadion, hvor de har fansene med sig, og der vil komme et kæmpe tryk på, men det skal vi modstå. Det er ikke til at sige, om det bliver sværere at møde dem efter en landsholdspause, hvor de har haft tid til at reflektere og evaluere på deres seneste præstationer. Vi har også selv haft en pause, og det er måske en styrke for os. Vi får i hvert fald at se på mandag, hvilken forfatning de er i. Jeg ved bare, at de vil komme med en stor fanskare i ryggen og 100 kilometer i timen på banen, og det skal vi forsøge at spille udenom, fortæller Bashkim Kadrii.

I den her sæson har Esbjerg, SønderjyskE og seneste AC Horsens fået alle tre point med hjem fra Vestegnen. De har alle gjort det svært for Brøndby at spille sig igennem den sidste tredjedel af banen, og det solide forsvarsspil skal også være på plads, hvis striberne skal gøre de jyske hold kunsten efter.

- De har stået godt defensivt og straffet Brøndby på nogle omstillinger, hvor de stod højt med bagkæden, og det er en af de ting, der har gjort, at de tidligere modstandere i sæsonen har vundet på Brøndby Stadion. Det er selvfølgelig nogle ting, Brøndby forsøger at forbedre, men vi skal i hvert fald kunne stå godt defensivt og finde en måde at straffe dem på, siger Bashkim Kadrii.

Bashkim Kadrii vendte tilbage til OB i sommer efter et ophold hos bl.a. FCK, hvor han fik mærket det kraftige had mellem de to københavnske fodboldklubber. Han optrådte i et såkaldt Derby i 2014, hvor han blev matchvinder og sænkede Brøndby med en scoring. Den tilbagevendende Bashkim Kadrii mener ikke, at rivaliseringen mellem ham og Brøndby stadig står ved magt den dag i dag.

- Det kan godt være, at hademodstanderen nummer ét var Brøndby, da jeg spillede i FCK, men jeg spiller her i OB nu, og jeg går ikke specielt meget op i, om vi møder Brøndby eller en anden klub, vi skal bare forsøge at vinde. Det var alligevel en af de største kampe, jeg har spillet, og rivaliseringen kunne tydeligt mærkes, men jeg spiller her nu, og det er ikke, fordi der er den store rivalisering med Brøndby nu. Jeg sætter mig heller ikke anderledes op til kampen i Brøndby, end jeg vil gøre til en hvilken som helst anden kamp. Jeg gør de samme ting, og forbereder mig på samme måde, siger Bashkim Kadrii.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik