- Vi skal tilbage på sporet
Nyt fra U17

- Vi skal tilbage på sporet

01 jun 2019

Seneste runde blev til et nederlag, men inden da havde Ivan Poulsens tropper taget tre sejre i træk, og lørdag skal de tilbage på sporet i sæsonens sidste kamp.

Lørdag klokken 15:15 spiller U17-drengene sæsonens sidste turneringskamp, når Esbjerg kommer på besøg i Ådalen, og Ivan Poulsen forventer et tæt opgør.

- I det omvendte opgør spillede vi en rigtig tæt kamp mod Esbjerg, som endte uden vinder. Vi førte i størstedelen af kampen, men med et dumt rødt kort ødelagde vi det for os selv, og så udlignede Esbjerg i slutfasen. Der viste vi, at vi har, hvad der skal til for at slå dem, så jeg er fuld af optimisme inden lørdagens kamp mod dem, siger Ivan Poulsen.

Esbjerg kan fortsat nå at gå forbi både Vejle og FCM i tabellen. Det vil give vestjyderne bronze, og det er naturligvis det, de går efter. For vores eget vedkommende er det maksimale en sjetteplads, og den vil være vigtig for Ivan Poulsens tropper.

- Vi har en ambition om, at vi altid skal være blandt de seks bedste hold i U17-Ligaen. Det har vi chancen for at opnå i år, og selvom det ikke vil være et historisk resultat, så vil det i store træk være et tilfredsstillende resultat for os. Foruden den seneste kamp i Vejle har vi set gode ud, og vi tog tre sejre i træk inden den kamp. Det spor skal vi tilbage på, og det tror jeg også, at vi kommer, siger Ivan Poulsen.

Vil du se U17-drengene sikre sig en plads blandt de seks bedste hold, så skal du komme i Ådalen lørdag eftermiddag, hvor vi begynder klokken 15:15.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik