Annonce
Annonce
- Vi skal ud at jage
3F Superliga

- Vi skal ud at jage

11 maj 2022
Annonce

I morgen kl. 18.00 får vi besøg af Viborg FF på Nature Energy Park, og det er et vigtigt opgør, hvor Mads Frøkjær og resten af truppen er klar på, at de skal ud og jage syvendepladsen.

Annonce

I morgen kl. 18.00 tager vi imod Viborg FF på Nature Energy Park, og spørger man Mads Frøkjær-Jensen, så har sæsonens forrygende stribede opbakning været god for spillernes moral.

- Det er klart, at det giver nogle ekstra procenter, når tribunerne er fyldte, og der er god lyd på; det er naturligt. Men når man først er på banen, så er man lidt inde i sin egen mentale boble, og så hører man det ikke lige så meget. Men det er klart, at man kan mærke, både før og efter kampene, at man bliver båret lidt frem af den flotte lydkulisse.

Med en syvendeplads i sigte så er det et opgør i morgen, hvor der er meget på spil, og det er Frøkjær også klar over.

- Vi går ind til kampen i morgen ligesom en hver anden; vi skal gøre det så godt, som vi nu kan, og så skal vi vinde. Der er meget på spil, nu hvor vi kan komme op på den der syvendeplads. Det giver os en ekstra mulighed for en europæisk plads, hvis pokalen den glipper. Så vi skal ud at jage. Jeg synes, at vi har set gode ud - og måske lidt mere friske end nogle af de andre hold her til sidst på sæsonen.  

Men selvom det er et vigtigt opgør, der venter i morgen, så ændrer det ikke særligt meget på spillernes tilgang til, hvordan de går ind til kampen.

- Om man ligger i bunden, og er rykket ned, eller om man ligger nummer et, og har vundet mesterskabet, så er det jo altid sjovere at vinde en fodboldkamp. Så vi skal bare ud at jage i morgen; hvilket altid er vores mindset før en kamp. Om det så er noget, vi kan efterleve, det vil tiden jo vise, men vi skal da ud og gøre vores bedste.

Og netop en sejr er, hvad Frøkjær og resten af truppen går efter til kampen i morgen.

- Vi skal vinde. Vi skal ud at slå dem for første gang i sæsonen, og vi skal spille noget god fodbold. Det er en god græsbane derude efter, at den har fået en masse sol samt lidt vand de seneste par dage, og det skal udnyttes. Og så skal vi selvfølgelig også ud at udnytte den suveræne opbakning, der er på tribunerne i øjeblikket.

Hvis du også vil være en del af den suveræne opbakning på tribunerne, så kan du få fingrene i en billet via dette link.

Annonce