- Vi skal ud og dominere kampen
Nyt fra U19

- Vi skal ud og dominere kampen

06 mar 2020

U19-drengene møder lørdag FCK på udebane, og selvom FCK i denne sæson har maksimumpoint på hjemmebane, så vil Kim Engstrøm se et OB-hold, der går på banen og dominerer kampen.

Lørdag skal U19-drengene fortsætte jagten på guldmedaljer, når det venter en svær kamp på udebane mod FCK. Københavnerne har været suveræne på hjemmebane, og i denne sæson har de hentet maksimumpoint i deres fem hjemmebanekampe. Det første indbyrdes opgør mod københavnerne var en tæt kamp, da vi hjemme i Ådalen slog dem med 1-0 på en straffesparksscoring.

- FCK er i U19 traditionelt stærke – specielt på hjemmebane. I denne sæson har de vundet samtlige fem hjemmekampe, de har spiller. Så der venter ikke nogen nem kamp, men som jeg plejer at sige, så er det ikke en eneste nem kamp i U19-Ligaen. Så der venter os en udebanekamp, hvor vi skal over og hente point med hjem til Fyn, siger Kim Engstrøm.

Seneste runde endte for de unge OB-drenge med et pointtab, da det blev til 2-2 på udebane mod de sidste to års sølvvindere fra AaB. Selvom det kun blev et enkelt point, så mener Kim Engstrøm, at drengene kan tage flere gode ting med fra kampen i Aalborg.

- Når jeg har set kampen igennem igen, så synes jeg egentlig, at vi langt hen ad vejen leverer en fin kamp. Vi kom dårligt ud til begge halvleg, og det skal ændres, men derefter sad vi på tingene i Aalborg. Vi skabte klart flest chancer, og ser man på spil og chancer, var det en kamp vi skal vinde, men marginalerne gik desværre ikke vores vej i den kamp, fortæller U19-cheftræneren.

Selvom FCK har hentet maksimumpoint på hjemmebane, og Striberne i seneste runde smed point. Så tror Kim Engstrøm på, at OB-drengene, som fortsat fører U19-Ligaen, kan tage sejren med hjem til Fyn.

- Vi ved, at vi har et godt hold, og vi har stadigvæk kun tabt én kamp i hele sæsonen. Men som i alle andre kampe, så møder vi et hold, der er ekstra opsatte på at slå ligaens tophold, og det vil FCK også. Så det handler om, at vi skal sætte os på spillet og kampen, så vi kan dominere opgøret – og forhåbentlig tage alle tre point med hjem til Odense.

Kampen mellem OB og FCK i U19-Ligaen spilles på FCK’s anlæg på Peter Bangs Vej, og der er kampstart lørdag klokken 12.00.