- Vi skal ud over stepperne!
Superliga

- Vi skal ud over stepperne!

10 maj 2019

Marco Lund scorede, sidst vi havde besøg af Esbjerg i Superligaen, og i aften tror han, vi spiller os op på tredjepladsen.

I aften klokken 19:00 tager vi imod Esbjerg fB hjemme på Nature Energy Park. Kampen er en direkte duel om tredjepladsen i Superligaen, og det er noget, Marco Lund ser frem til.

- Seneste hjemmekamp var god, og efter en flot sejr over FC Midtjylland har vi selv sørget for, at der er maksimal spænding i aftenens kamp mod Esbjerg fB, og det ved jeg, at vi alle i truppen glæder os til. Det bliver en sindssygt fed kamp, så det var altafgørende med en sejr over FCM. Vi kan selv afgøre det nu, og jeg er ikke i tvivl om, at det bliver fedt i aften, siger Marco Lund.

Modstanderen fra Vestkysten har i de første 33 runder af Superligaen hentet to point mere end os. I de indbyrdes opgør har det også været særdeles jævnbyrdigt, og Marco Lund tror, det første mål bliver vigtigt i aftenens kamp.

- I denne sæson har vores kampe mod Esbjerg været meget tætte. De står virkelig godt på banen, og det kan give alle hold problemer at lirke dem op. Men kan vi lykkes med at score kampens første mål, så er de nødt til at åbne sig op, og så kan det gå hen og blive en rigtig god aften, siger Marco Lund, inden han forklarer, hvorfor han tror på en sejr til de rigtige striber.

- Selvfølgelig tror jeg på, at vi kan vinde. Vi skal blive ved med at have den coolness, vi har haft på hjemmebane, samtidig med at vi skal være pishamrende aggressive, som vi var mod FC Midtjylland. For os handler det om, at vi skal ud over stepperne og vise, at det er os, der spiller på hjemmebane.

Kampen mellem OB og Esbjerg fløjtes i gang fredag aften klokken 19:00, og har du ikke allerede sikret dig en billet til kampen, så kan du gøre det her.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik