Annonce
Annonce
- Vi skal være mere målsøgende
3F Superliga

- Vi skal være mere målsøgende

23 jul 2022
Annonce

I morgen går det løs igen, når vi tager turen Kronjylland for at spille sæsonens første udebanekamp mod Randers FC, og Mads Frøkjær tror på, at det bliver en anden kamp end sæsonpremieren.

Annonce

Når klokken bliver 14.00 i morgen, blæser dommeren sæsonens første udebanekamp i gang, når vi gæster Randers FC, og hvis det står til Mads Frøkjær, så bliver det ikke en kamp, som den i mandags.

- Det er en anden kamp end den første. De er ikke helt så boldstyrende som FC Nordsjælland, så der kommer flere bolde ned langs siderne, siger Mads Frøkjær.

- De er fysiske, og det bliver en kamp, hvor vi skal ind i duellerne, og sørge for, at det er os, der tager teten, og at vi går mere mod målet end i sidste kamp.

Randers FC har spillet meget det samme system, hvor formationen er bygget op om fire backer, men i sidste kamp, da de spillede uafgjort mod FC Midtjylland, var det pludselig i en ny formation.

- De har haft den samme træner i mange år, som gradvist har haft mulighed for at videreudvikle på sit hold. De spillede godt nok en anden formation sidst, men typisk har det været en 4-4-2 opstilling med nogle stærke angribere på toppen, der kan vinde dueller, og nogle driblestærke kanter, som de har stillet op med, siger Mads.

Men ikke desto mindre, mener han stadig, at det er vigtigt, at vi er klar på dem og tager styringen:

- Vi skal være stærkest på bolden, og når de så har den, skal vi lave nogle hurtige omstillinger, så vi kan lokke dem frem af banen. Vi skal være mere målsøgende.

Og selvom mandagens nederlag til FC Nordsjælland var en hård omgang, mener Mads ikke, at det forstyrrer det mentale op til morgendagens kamp.

- Det er klart, at præstationen i mandags ikke var god nok, og det er vigtigt, at vi kommer hurtigt videre. Vi skal op og gøre det bedre, så vi kan tage de tre point. Vi skal have hul på bylden, siger han afslutningsvis.

Sidst vi spillede mod Randers FC på udebane, var da vi slog den 2-0 i kvartfinalerne i Sydbank Pokalen.

Kampen spilles i morgen kl. 14.00 på Cepheus Park, og den sendes på Canal 9.

 

Annonce