- Vi skal vinde over AaB
Nyt fra U15

- Vi skal vinde over AaB

28 feb 2020

U15-drengene slog i efteråret AaB med 4-0 hjemme i Ådalen. Lørdag står den på det omvendte opgør, og selvom det er svært at spille i Aalborg, så mener cheftræner, Niklas Vincentz, at AaB er et hold, som OB-drengene skal slå.

U15-drengene kom skidt fra land i efteråret, men sluttede af med fem sejre på stribe. Derfor er der også forventninger til drengene i det kommende forår, som lørdag begynder med en udebanekamp mod AaB. Dermed er opstarten nu et overstået kapitel, og selvom opstarten aldrig er sæsonens højdepunkt, så er Niklas Vincentz tilfreds med udbyttet af den.

- Vi synes egentlig, at vi har haft en god opstart. Vi har spillet en masse gode kampe mod udenlandske modstandere fra både Polen og Tyskland. Derudover har vi mødt nogle andre danske hold, end dem vi plejer at rende ind i, ligesom vi har trænet en masse. Så det har været en god periode, og nu glæder vi os til sæsonstart, fortæller U15-drengenes cheftræner.

AaB venter som nævnt i forårspremieren, og drengene har ladet op til kampen med internationale træningskampe. Eksempelvis var de i sidste weekend en tur i Tyskland for at møde Schalke 04 og Borussia Dortmund.

- Opstarten har budt på gode kampe – særligt i sidste weekend, hvor vi var i Tyskland for at møde Schalke 04 og Borussia Dortmund. Vi tabte ganske vist begge kampe, men især mod Dortmund leverede vi en rigtig god præstation, og tempoet fra de kampe skal vi tage med ind i ligaen. Desværre rendte vi ind i nogle skader dernede, men vi er mere end 11 mand i truppen, og jeg er ikke i tvivl om, at truppen er stærk nok til at håndtere de skader, der desværre er til forårspremieren.

OB er inden kampen på en sjetteplads, men kun med et enkelt point op til Brøndby, som er nummer to i U15-Ligaen. Nordjyderne er nummer 10 med ni point færre end Striberne. I det omvendte opgør endte det med en suveræn sejr til OB-drengene, men denne gang skal kampen spilles i Aalborg, og det er noget andet.

- Vi mødte AaB i den næstsidste kamp af efteråret, hvor vi vandt med 4-0 og spillede en rigtig god kamp. AaB fik ikke et ben til jorden i den kamp, men det er noget andet, når man skal en tur til Aalborg, der kan vi se på resultaterne. FCN har været suveræne i rækken og kun smidt point i én af 11 kampe, men det var i Aalborg. Så det er et svært sted at spille, men samtidig er AaB et hold, vi skal vinde over, siger OB’s U15-cheftræner Niklas Vincentz.