Annonce
Annonce
- Vi skal vise, hvad vi kan
3F Superliga

- Vi skal vise, hvad vi kan

09 sep 2022
Annonce

I morgen skal striberne igen i kamp på et fyldt Nature Energy Park, når over 10.000 tilskuere har sikret sig billet til kampen mod F. C. København, og her skal der en toppræstation til, mener Armin Gigović.

Annonce

Når vi i morgen får besøg af F. C. København på Nature Energy Park kl. 19.00, tyder det på, at vi for anden weekend i træk spiller en hjemmekamp med over 10.000 tilskuere på tribunerne. Det er samtidigt anden gang Armin Gigović møder det stribede fællesskab på tribunerne i Odense, og den kulisse kunne han godt vænne sig til.

- Det var en fed oplevelse at spille på stadion, og fansene leverede en god atmosfære og støttede os hele vejen. Det var en god start, hvis man ser bort fra resultatet, og jeg håber, at det er sådan en støtte, som altid er i Odense, siger Armin Gigović.

Armin ankom til Odense sent om aftenen på transfervinduets lukkedag, og derfor er det ikke meget tid, han har fået i klubben før, han for første gang skulle i stribet aktion, men alligevel føler han sig allerede godt til rette på holdet.

- Det har været en god start. Drengene har taget godt imod mig, og jeg er efterhånden ved at lære dem alle at kende; både på og udenfor banen, siger Armin.

I morgen venter der en ny kamp for Armin og holdkammeraterne, når striberne får besøg af sidste års danmarksmestre fra København, og her mener Armin, at det er vigtigt, at vi rammer vores topniveau:

- Det er en stor klub, og det er vigtigt, at vi giver en 100%-indsats og følger vores kampplan. Vi skal vise, hvad vi kan på banen, og ikke lade os påvirke af resultaterne i den forgangne uge.

- Vi skal spille hurtigt og sørge for, at vi har styr på vores 1-2-spil, så vi kan få bolden frem og komme til en masse afslutninger, siger Armin.

Har du endnu ikke købt billet til kampen, så skal du til at være hurtigt. Richard Møller Nielsen Tribunen og den nedre del af Barfoed Group Tribunen er nemlig tæt på at være udsolgt. Du kan købe billet her!

Annonce