- Vi skal vise, vi er klar til en ny sæson
Alka Superliga

- Vi skal vise, vi er klar til en ny sæson

26 jun 2018

Troels Kløve glæder sig til onsdagens træningskamp mod Östersunds FK, hvor striberne skal vise, de er klar til en ny sæson.

Troels Kløve fik i sidste sæson 13 Superligakampe for OB, hvor det blev til fire mål og tre assists. En ganske fornuftig begyndelse på tiden som stribet for kantspilleren. Onsdag står der igen kamp på plakaten, når OB tager imod Östersunds FK, og Kløve glæder sig.

- Det bliver en anderledes træningskamp end den mod TPI i sidste uge, og man kan vel godt lidt sige, at det bliver den første rigtige træningskamp mod et rigtig godt hold. Det er ikke mere end et par måneder siden, de vandt over Arsenal på Emirates Stadium, så der skal ikke være nogen tvivl om, at det er en god modstander, vi står over for i morgen, siger OB’s nummer 23.

Første træningskamp var som bekendt mod TPI, og den faldt efter en hård træningslejr i Nyborg. Frem til denne har der været lidt mere fokus på spillet, og Troels Kløve kalder det indtil videre for en ganske typisk opstart.

- Jeg synes, det indtil videre har set fint ud. Det har været en helt klassisk opstart, hvor det har været hårdt, og der er lagt godt på. Folk har arbejdet rigtig hårdt, og vi begynder nu ligeså stille at skulle ramme en kampform – og det bliver så for første gang onsdag mod en modstander, hvor vi virkelig bliver testet.

- Jeg kender personligt ikke det store til dem – udover at jeg jo som andre ved, de har præsteret godt. Derudover har de solgt en forsvarsprofil til FCK. Men de gik jo videre fra Europa League, og det vidner om høj klasse, at man kan gøre det. Derfor er de på papiret nok bedre end os, men vi skal ud og vise, at vi er klar til en ny sæson, og det bliver rigtig spændende, siger Troels Kløve.

Der er kampstart onsdag klokken 18:00, og der er naturligvis gratis adgang til kampen. Albani-Tribunen er åben – og for at komme ind på den skal du benytte indgangen mellem Albani-Tribunen og 3F-Tribunen.