Annonce
Annonce
Vi skriver kontrakt med Lasse Embring Andersen
Akademi

Vi skriver kontrakt med Lasse Embring Andersen

08 jun 2023
Annonce

Lasse Embring Andersen har det sidste år været en del af U17-holdet på Akademiet, og nu er der papir på, at den målfarlige angriber forbliver i striber de næste tre år.

Annonce

U17-angriberen Lasse Embring Andersen kom til klubben sidste år, hvor han har gået på Efterskolen Sports Academy Denmark, der ligger ved siden af Nature Energy Park, og nu bliver opholdet på Fyn forlænget, da vi har skrevet kontrakt med ham, så han forbliver stribet de næste tre år.

- Lasse er en rigtig angriber og en hurtig venstrebenet spiller, som har en fantastisk næse for at score mål. Vi synes, at han har udviklet sig så meget, at vi har valgt at skrive kontrakt med ham, så han kan fortsætte sin udvikling. Han er en rigtig spændende spiller, siger Tonny Hermansen, der er akademichef i klubben

Og hovedpersonen selv er også glad for at kunne fortsætte sin udvikling i klubben:

- Det er en fed følelse og en drengedrøm, der går i opfyldelse. Det er spændende, da det er noget nyt, siger Lasse Embring Andersen.

Inden Lasse flyttede sin fodboldkarrierer til Fyn, har han spillet i henholdsvis Tølløse FC, Roskilde Boldklub og Holbæk Boldklub, men efter et år i Ådalen, er den unge angriber efterhånden begyndt at vænne sig til omgivelserne.

- Jeg kendte ikke så meget til klubben, før jeg kom hertil, men det må man sige, at jeg gør efter mit første år, og jeg er så småt begyndt at vænne mig til at være her, siger han.

Lasse kan altså snart gå på sommerferie med styr på fremtiden, men inden han kan give fodboldstøvlerne en velfortjent sommerpause, skal han og holdet færdiggøre den meget spændende sæson i U17-ligaen, hvor de pt ligger nummer to. 

Annonce