Annonce
Annonce
Vi streamer torsdagens træningskamp
Nyt fra OB

Vi streamer torsdagens træningskamp

17 jan 2022
Annonce

Når vi torsdag møder FC Fredericia i opstartens første træningskamp, så bliver det desværre uden tilskuere. Til gengæld bliver det muligt at se kampen online, da vi livestreamer den på ob.dk og i vores fan-app.

Annonce

Torsdag kl. 13.00 møder vi FC Fredericia i årets første træningskamp, men af frygt for coronasmitte vil det desværre ikke være muligt at overvære kampen som tilskuer. Du kan i stedet tage plads foran computeren eller med din telefon i hånden, da vi livestreamer kampen, så du både kan se den på ob.dk og i vores fan-app.

Vi ønsker, at en komplet spillertrup kan rejse afsted på træningslejr til Tyrkiet den 1. februar, og derfor tager vi denne ekstra forholdsregel for at minimere risikoen for smitte i spillertruppen og -staben.

Kampen mod FC Fredericia spilles på kunstgræsbanen i Ådalen torsdag klokken 13.00, og kampen streames via vores fan-app, som du kan hente her:

Hent appen til iPhone her

Hent appen til Android her

Medier og scouts
Er du journalist, fotograf eller scout, skal du kontakte kommunikationschef i OB, Rasmus Nejstgaard, senest onsdag, for at kunne få adgang til at dække kampen.

Du kan kontakte Rasmus Nejstgaard på e-mail: ran@ob.dk

Annonce