Annonce
Annonce
- Vi ved, det kan lade sig gøre
Superliga

- Vi ved, det kan lade sig gøre

10 jul 2019
Annonce

Mathias Greve ved, der venter en svær kamp, men rammer vi vores topniveau, så er han sikker på, at vi kan drille FCK.

Annonce

Søndag klokken 16.00 tager vi hul på 3F Superligaen, når de regerende mestre fra FCK kommer på besøg, og det er noget, Mathias Greve ser frem til.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang igen. Der venter forhåbentlig en kamp med masser af fans; det er der gerne, når vi møder FCK. Derudover kan man håbe på godt vejr, så det bliver en rigtig god fodbolddag i Odense, siger Mathias Greve.

OB-spillerne har trænet i en måneds tid, og meget af træningen har stået på løbeøvelser, og det har gavnet truppen frem mod sæsonstarten, vurderer midtbanespilleren.

- Vi er, hvor vi skal være fysisk. Det er også noget, vi har haft meget fokus på i vores opstart, så vi kan stå skarpt til kampen mod FCK. I den seneste uges tid har vi haft mere fokus på den taktiske del, og på den front begynder det også at ligne noget, synes jeg.

I sidste sæson blev det ikke til point mod FCK. Kampene i Odense var tætte, men begge gange trak københavnerne det længste strå med sejre på 1-0. Det skal der laves om på, og rammer vi dagen, så tror Mathias Greve også på, at det er muligt for os.

- Jeg synes, vi ser skarpe ud, så jeg har helt klart en tro på, at vi kan tage point denne gang. Når det er sagt, så er FCK forsvarende mestre, så skal vi have point, så er der meget, der skal klikke for os. Vi ved dog samtidig, at det godt kan lade sig gøre, for i sidste sæson viste vi, at når vi rammer niveauet, så kan vi spille op med de bedste. Til gengæld skal vi så ramme det niveau, hvis vi skal tage point fra FCK på søndag, siger Mathias Greve.

Kampen mellem OB og FCK spilles søndag klokken 16:00 på Nature Energy Park, og hvis du køber din billet inden lørdag klokken 16, så sparer du 40 kroner på den. Køb billet her.

Annonce