Annonce
Annonce
- Vi ved, hvad odenseanerne kan levere
3F Superliga

- Vi ved, hvad odenseanerne kan levere

28 jul 2022
Annonce

I morgen møder vi FC Midtjylland på Nature Energy Park kl. 19.00, og selvom det blev til fire point på to kampe i sidste sæson, mener Ayo Simon Okosun stadig, det bliver en intens kamp.

Annonce

Når klokken bliver 19.00 i morgen, skyder vi endnu et Superliga-opgør i gang, når vi tager imod FC Midtjylland på Nature Energy Park, og hvis man spørger Ayo Simon Okosun, bliver det intens kamp, hvor der skal toppræsteres hele vejen rundt:

- Det bliver en svær kamp. Det er altid svært at møde et hold som FC Midtjylland, der har kvaliteter hele vejen rundt, og vi skal ud at toppræstere for at vinde kampen, siger Ayo Simon Okosun.

- Omvendt set, så har vi spillet nogle gode kampe mod dem, de sidste par gange vi har mødt dem.

Udover Pokalfinalen mødte vi FC Midtjylland to gange i sidste sæson af 3F Superligaen, og her blev det sammenlagt til fire point.

FC Midtjylland spillede deres sidste kamp i tirsdags, da de efter forlænget spilletid og straffespark røg videre til Champions League-kvalifikationen, men det tror Ayo ikke kommer til at have en afgørende betydning for modstandernes niveau:

- Det er altid svært at sige, om kampen i tirsdags kan have haft konsekvenser på deres fysiologiske tilstand, men uanset hvad har de kvaliteter hele vejen rundt, så vi hvis de skifter et par stykker, så er det stadig dygtige spillere, der kommer ind, siger han, inden han fortsætter:

- De spiller i et højt tempo, og det er altid nogle intense kampe. Det gælder om, at vi skal finde vores topniveau, så vi kan være koncentreret i alle 90 minutter.

Kampens spilles på en fredag, hvor der både er Happy Hour og live musik i Albani Fanzone, og Ayo tror også, at der bliver godt gang i lægterne.

- Vi håber selvfølgelig, at stemningen bliver god. Vi ved, hvad odenseanerne kan levere, og vi har brug for dem, så vi kan skabe et godt resultat. Jeg er sikker på, at de nok skal møde op og skabe en god stemning, lige så stærkt, som de plejer, siger han afslutningsvis.

Kampen spilles kl. 19.00 på Nature Energy Park. Har du endnu ikke sikret dig din billet, kan du købe den her!

Annonce