WhatsApp Image 2022-09-04 at 14.29.47

04.09.2022 14:28

Dagens kamp startede med et flot mål af Bashkim Kadrii, men sluttede med et et nederlag, da Viborg FF scorede to gange og rejste hjem med de tre point.

3F Superligaen, 8. runde

OB – Viborg FF (1-0)
1-0 Bashkim Kadrii (32.)
1-1 Jay-Roy Grot (66.)
1-2 Oliver Bundgaard (80.)

Advarsler:
OB: Nicholas Mickelson (35.), Mads Frøkjær-Jensen (77.)

Viborg FF: Ibrahim Said (53.)

Tilskuere: 12.437

Nature Energy Park var fyldt med festglade, fynske fodboldfans, da vi i dag tog imod Viborg FF, og de mange fynboer fik da også stillet nogle af forventningerne, da flere nye striber var at finde i dagens startopstilling.

En af klubbens debutanter havde nær fået en sand drømmedebut, da Armin Gigovic i kampens indledning blev spillet i dybden i venstre side. Lucas Lund i gæsternes mål stormede dog mod ham, og den nye stribes chip over målmanden gik en snert forbi målet.

Kort tid efter var det en anden ny stribe, der var tæt på at få netmaskerne til at blafre, da Armin Gigovic spillede Aske Adelgaard i venstre side. Adelgaard sendte bolden videre til Issam Jebali, der sendte bolden indover til Franco Tongya, som akkurat manglede en centimeter eller to fra at kunne sende bolden i mål.

Gæsterne fra Viborg FF truede dog også i den anden ende, og efter en omstilling kom Anton Gaaei til en afslutning, men efter et stærkt returløb fra Nicholas Mickelson blev afslutningen blokeret.

Senere kom lykkedes det for gæsternes Jakob Bonde at komme fri til et hovedstød fra kort afstand, men Martin Hansen reddede flot bolden.

Efter en halv times spil brød hele stadion ud i jubel, da Bashkim Kadrii opsnappede bolden fra en Viborg-forsvarsspiller og satte i løb mod gæsternes mål. Her rundede han Lucas Lund i målet og sendte bolden i mål til 1-0.

Senere var det Issam Jebali, der var tæt på at få jublen til at bryde ud, da Aske Adelgaard kom igennem i venstre side, hvorfra han sendte bolden indover til en fri Jebali. Desværre var afslutningen lige på målmanden, Lucas Lund, som reddede skuddet, og spillerne gik dermed til pause ved stillingen 1-0.

I anden halvleg var det dog desværre gæsterne, der først fik bolden i målet, da et indlæg fra deres højre side endte ved Jay-Roy Grot, som fra kort afstand headede bolden i mål uden chance for Martin Hansen.

Anden halvleg var 45 minutter med få chancer men med masser af kamp og dueller, og det drog gæsterne størst fordel af. Således kom Elias Achouri fri til en afslutning tæt foran mål, men Martin Hansen reddede flot scoringen.

På det efterfølgende hjørnespark endte bolden ved en afslutning fra kanten af feltet. Bolden blev blokeret, så den havnede ved Oliver Bundgaard, der fra kort afstand dirigerede den i mål.

Derfor var det også gæsterne, som kunne rejse hjem med de tre point.