17.02.2019 17:02

Jacob Barrett Laursen scorede det enlige mål, der sikrede OB tre point mod Vejle.

Superligaen

Søndag d. 17 februar, 14.00, Nature Energy Park

OB – Vejle Boldklub 1-0 (1-0)

42. min. Jacob Barrett Laursen

OB: 48. min. Jens Jakob Thomasen

55. min. Jeppe Tverskov

56. min. Julius Eskesen

Vejle: 60. min. Jacob Schoop

Sten Grytebust – Ramon Leeuwin, Jeppe Tverskov, Marco Lund – Ryan Johnson Laursen, Casper Nielsen, Jens Jakob Thomasen, Troels Kløve (78. min Julius Eskesen), Jacob Barrett Laursen – Bashkim Kadrii (84. min. Mikkel Desler), Anders K. Jacobsen (71. min. Nickas Helenius)

Bænken: Oliver Lund, Rasmus Festersen, Nicklas Helenius, Julius Eskesen, Mikkel Desler, Mathias Greve, Oliver Christensen

Vejle Boldklubs holdopstilling:

Pavol Bajza – Viljormur Davidsen, Branko Ilic, Mads Greve, Malte Amundsen – Yiber Ramadani (45.min. Melker Hallberg), Jacob Schoop, Allan Sousa, Arbnor Mucolli (59. min. Vladen Yurchenko), Imed Louati – Kjartan Finnbogason (59. min. Gustaf Nilsson)

Bænken: Thomas Hagelskjær, Melker Hallberg, Gustaf Nilsson, Adam Jakobsen, Mathias Hebo Rasmussen, Vladis Emmerson, Vladen Yurchenko

Tilskuertal: 5.907

Det var første hjemmekamp i forårssæsonen for OB, da Vejle var på besøg i en kamp, der skulle vindes for de stribede. OB kom også godt fra start, sad mest på bolden, og fik spillet sig til et par chancer i de første minutter af kampen. Vejle fik også spillet lidt på OBs banehalvdel, men kom ikke rigtigt til nogen chancer.

Efter 15 minutter kom den første store chance til OB. Det var Anders K. Jacobsen, der kom i et fint løb fra højre side, og han var lige ved at sparke bolden mellem målmandens ben, men keeperen fik blokeret bolden ud til et hjørnespark.

AK var også involveret i den næste store chance, da han spillede Casper Nielsen fri efter 28 minutter. Her prøvede han også at få bolden sparket mellem Bajzas ben, men igen fik målmanden blokeret bolden.

De stribede nåede at komme foran før pausen, da Jacob Barrett scorede et forløsende mål efter 42 minutter. Han modtog et fladt indlæg fra Jens Jakob Thomasen ved bagerste stolpe, og herfra sendte han bolden fladt og hårdt ind i højre side af målet. Hermed gik de stribede til pause med et rigtig godt udgangspunkt.

Vejle kom dog ud til anden halvleg med et godt pres. De fik bolden spillet rundt og kom til flere chancer, der godt kunne have rystet mere af sig. De lykkedes dog ikke med at udligne.

Efter cirka 10 minutters spil i anden halvleg, var det OB, der var ved at bringe sig yderligere foran. Det var igen AK, der tog sig en dribletur ude i venstre side, og han var ved at lobbe bolden over Vejles målmand, som måtte give et hjørnespark. Dette hjørnespark blev også farligt, da Jeppe Tverskov fik bolden ved venstre stolpe. Han fik dog desværre ikke ordentligt ram på den og sendte den over målet.

Herefter fulgte et hårdt Vejlepres, der kulminerede i et frispark 5 meter uden for feltet. Indskiftede Melker Hallberg bragede bolden på stolpen, og OB slap med skrækken. Vejle kom herefter til et par chancer mere, men fik ikke udlignet.

Jakob Michelsen skiftede herefter over til en mere defensiv formation for at få kørt de tre point i hus. Det sidste kvarter af kampen, var karakteriseret af et OB-hold, der spillede bolden rundt, og holdt Vejle fra at skabe større chancer. Kampen endte 1-0, efter en stærk defensiv præstation af OB i anden halvleg.

24. februar, Horsens – OB, CASA Arena Horsens.