U19-drengene var lørdag aften en tur på vestegnen, hvor det blev til et vigtigt point på udebane mod Brøndby IF, som er nummer tre i U19-Ligaen.

Lørdag 20. juni kl. 18.00, Brøndby
Brøndby IF - OB 1-1 (1-0)
1-0 Mathias Kvistgaarden (3.)
1-1 Rasmus Nissen (63.)

Lørdag aften tor Striberne hul på slutspillet i U19-Ligaen, hvor der venter fire nervepirrende kampe, inden DM-medaljerne skal fordeles. Første opgave der ventede, var en udebanekamp mod Brøndby IF, der indtager tredjepladsen i ligaen.

Så forventeligt en svær kamp, og allerede efter tre minutter blev den endnu sværere end først antaget, da hjemmeholdet bragte sig foran. Mathias Kvistgaarden blev sendt afsted i dybden, løb fra OB-forsvaret og sparkede den flot over i det lange hjørne uden chance for OB-målmand Hans Christian Bernat.

Fem minutter senere var hjemmeholdet så igen tæt på at få nettet til at blafre, men Hans Christian Bernat hev en stor redning ud af ærmet, og på det efterfølgende hjørnespark var de igen tæt på, men Striberne fik sparket bolden væk på målstregen.

Et wake-up-call for OB-drengene, der var kommet dårligt i gang med kampen, men stille og roligt fik spillet sig ind i kampen. Efter et lille kvarters tid var Mikkel Michelsen tæt på at få udlignet efter lidt klumpspil på et hjørnespark.

Boldomgangen var fornuftig hos de stribede spillere, men det var begrænset, hvad der blev skabt af chancer mod et stærkt spillende brøndbymandskab, der efter 35 minutter igen var tæt på. Her ville Teitur Magnusson det anderledes, og han kom i vejen for afslutningen.

Dermed var status efter første halvleg, at Striberne var nede med en enkelt pind takket være et par heroiske aktioner af forsvarsspillerne og et par store redninger fra Hans Christian Bernat i målet.

OB’erne kom fra anden halvlegs start ud med et mere aggressivt udtryk og en mere fremadrettet tilgang. Det gav allerede efter ti minutter en kæmpe chance, da et indlæg dalede lige ned til Anders Klynge, som satte pandebrasken på, men desværre headede tæt forbi den fjerneste stolpe.

Indskiftede Rasmus Nissen blev kort efter sin indskiftning sendt afsted i dybden. Tog bolden med sig i høj fart, hvorefter han trak ind i banen og blev nedlagt på kanten af feltet. En stor mulighed som han selv fik chancen for at udnytte. Med et kraftfuldt spark sparkede han bolden over muren og i kassen til 1-1.

Ti minutter senere blev Rasmus Nissen igen nedlagt, men desværre en 5-10 meter længere udefra. Alligevel blev der trykket af mod kassen, men desværre var Brøndby-keeperen på plads, og han fik pareret frisparksforsøget.

Næste chance i kampen var også til OB-drengene, som pressede på for at få sejren, da Jonathan Khemdee efter et fladt indlæg fik chancen for at brage bolden i nettet. Han ramte den dog ikke rent nok, og derfor blev det ikke farligt nok i forhold til hvor stor chancen var.

Herefter blev det noget tju-bang-fodbold, hvor det vekslede frem og tilbage. Ingen af holdene formåede at få ro på kampen, og det var særdeles tilfældigt, hvad der skete. I overtiden var Brøndby så tæt på at snuppe alle tre point, men Hans Christian Bernat hev en kæmpe dobbeltredning ud af ærmet og sikrede Striberne det ene point i en jævnbyrdig udebanekamp mod ligaens nummer tre.