- Vilje, power og energi skal bane vejen
Superliga

- Vilje, power og energi skal bane vejen

09 aug 2018

Casper Nielsen mener, at vilje, power og energi er tre vigtige faktorer, hvis der skal hentes et godt resultat med hjem fra Hobro.

Casper Nielsen fik søndag sin første startplads i sæsonen da OB tabte 1-0 til FCK. Selvom det ikke blev til point, så var der mange ting i kampen, som Casper Nielsen gerne ser, at striberne viderefører til lørdagens udebanekamp i Hobro.

- Jeg ser frem til en ny kamp selvfølgelig. Vi skal ud og have tre point, så er den ikke så meget længere. For at få det, skal vi vise de ressourcer frem, som vi så i store dele af kampen mod FCK. Hvis vi bringer den indstilling, energi og power med til kampen, så er der gode forudsætninger for, at der ligger en god kamp og venter på os, fortæller Casper Nielsen.

Mod FCK blev det til 72 minutter for den vestjyske midtbanespiller, og i den tid lagde han især mærke til et stærkt hjemmepublikum, som virkelig var den tolvte mand for OB-spillerne. Men selvom der ikke kommer ligeså mange OB-fans i Hobro lørdag, som der var i Odense søndag, så skal det ikke være til at se på præstationen hos de stribede spillere.

- Vores fans gjorde en kæmpe indsats for os i søndags, og det gør det bare alt andet lige nemmere ind på banen. Hver gang gør vi alt for at være max klar, men fansene giver de sidste procenter, og spørger man alle fodboldspillere, vil de sige det samme, fordi det virkelig er sådan, det er. Nu skal vi så vise, at vi kan finde det samme niveau frem på udebane. Vi har sat vores egen målestok for, hvor viljen, poweren og energien skal være rent niveaumæssigt, og tager vi den med til Hobro, ser det godt ud, og så er jeg sikker på, vi har, hvad der skal til for at vinde i Hobro, siger Casper Nielsen.

Sæsonens første sejr lader fortsat vente på sig for både OB og Hobro, men det er noget, der ikke må være i kroppen hos spillerne. På lørdag gælder det en ny kamp, og for Casper Nielsen er det kun tre point, der tæller.

- Vores pointmæssigt dårlige sæsonstart må på ingen måder sætte sig i os. Vi skal ud og bringe det, vi har præsteret i de foregående kampe og især i FCK-kampen med videre. Vi må frem over stepperne og vise, at det er os, der vil have de tre point allermest. I mange kampe har vi snakket om, at det ikke har været fortjent, men det kan vi ikke bruge til en skid. Vi spiller om point, og det er det, det handler om i sidste ende. Gode præstationer giver bedre forudsætninger for at få point, men hvis vi mod Hobro spiller en rigtig grim kamp, men vinder, så vil jeg være rigtig glad – det er point, det handler om nu, og så må spillet komme i anden række. Men det er vilje, power og energi, der skal bane vejen for os i Hobro, siger Casper Nielsen.

Kampen mellem OB og Hobro spilles på DS Arena i Hobro, og der er kampstart lørdag klokken 16:00.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik