Annonce
Annonce
- Vores opbakning på tribunerne er vildt imponerende
3F Superliga

- Vores opbakning på tribunerne er vildt imponerende

06 aug 2022
Annonce

I morgen er der provinsklassiker på menuen, når vi kl. 18.00 får besøg af AGF på Nature Energy Park, og Aron Elís Thrándarson er glad for at være klar igen og håber på, at kunne give det fynske publikum hvad de fortjener – en sejr.

Annonce

Når AGF gæster Nature Energy Park i morgen, er det med et muligt comeback til Aron Elís Thrándarson, som er tilbage efter en skade, og den islandske midtbanespiller ser fra til kampen i morgen:

- Jeg glæder mig til kampen, og det er dejligt at være tilbage. Det har været en svær periode for mig, men jeg er klar til i morgen, siger Aron Elís Thrandarson.

- Det er altid nogle gode kampe mod AGF, og vi skal være klar. Det er vigtigt, at vi giver os 100% i alle dueller og i en hver fight. Vi skal spille vores spil ordentligt og sørge for at score målene.

Sidste sæson bød på fire opgør mod aarhusianerne, hvor det samlet blev til otte point med to sejr og to uafgjorte, og kampe mellem de to hold fra Danmarks to største provinsbyer har også en form for rivalisering med sig.

- Det er vigtigt at tage sejren i morgen. Ikke bare fordi, at det er AGF, men fordi det er vigtigt at få nogle point på kontoen. Vores fans fortjener en sejr, siger Aron.

Og netop den scene de stribede på lægterne har sat trods en hård sæsonstart, imponerer Aron og holdet:

- Vores opbakning på tribunerne er vildt imponerende, og de fortjener mere. Vi skal gøre det bedste vi kan for at få nogle flere point på tavlen – for dem. Vi glæder os til at se dem i morgen.

 Kampen i morgen fløjtes i gang kl. 18.00, men allerede fra kl. 16.00 åbner Albani Fanzone.

Har du endnu ikke sikret dig billet til kampen, kan du gøre det her!

Annonce