- Vores vilje til at vinde er ekstrem
Nyt fra U17

- Vores vilje til at vinde er ekstrem

14 sep 2018

Andreas Bech vil se et revanchelystent OB-hold, der giver sig fuldt ud for at sikre sig sæsonens første sejr.

I den kommende weekend venter Lyngby hjemme i Ådalen for OB’s U17-drenge, og spørger man assistenttræner Andreas Bech, så er det helt klart en kompetent modstander, der kommer på besøg.

- Lyngby har en trup, der er offensiv, og de vil gerne være fremadrettede i både presset og synet på fodbold. Vi skal være klar på at kunne spille os ud af deres pres på den ene eller anden måde, og det er det, vi har blik på rent spillemæssigt. Derudover har de klaret sig glimrende og fået ok resultater i begyndelsen, uden det har været vildt imponerende, siger Andreas Bech.

Mens starten på sæsonen for Lyngby har været ok uden at være prangende, så har den for OB været dårlig, hvis man isoleret set kigger på pointhøsten. Derfor har striberne noget at revanchere; særligt fra sidste weekend, hvor det blev til et nederlag på 4-0 i Brøndby, mener Andreas Bech.

- Udover en dårlig pointhøst, så har vores sæsonstart været blandet. Vi leverede egentlig en okay moral og attitude mod FCK, men kampen i Brøndby var nok en af de dårligste oplevelser for mig nogensinde som U17-træner, for det var godt nok en jammerlig præstation fra vores side. Så det er klart det, der ligger tættest på, når jeg tænker tilbage på vores præstationer i denne sæson. Samtidig gør det så bare, at vi glæder os ekstra meget til at komme ud og revanchere den, for vi har meget mere at byde på, end vi viste der, og jeg ved, at drengene har det på samme måde, fortæller Bech.

Det er i år en rekordstor U17-trup, Ivan Poulsen og Andreas Bech skal holde til ilden i denne sæson. Det har dog klart sine styrker, at der er så meget bredde og så mange spillere. Halvdelen af truppen spiller med i U16 Liga 1, og her blev det i sidste uge til en overbevisende sejr over VSK Aarhus på hele 10-2. Men når man har en trup på næsten tredive spillere, så kan det omvendt godt komme til at skrue lidt ned for intensiteten i træningen – derfor har det den seneste uge været mere opdelt end tidligere.

- I denne uge har vi trænet lidt mere opdelt i grupper for at få endnu mere intensitet banket ind i vores træning. Ellers handler det meget om dosering og planlægning for at få det maksimale ud af truppen, og der føler jeg, at vi er ved at ramme det rigtige niveau for begge ting, så vi kan øge præstationerne både i U16 Liga 1, men i mindst ligeså høj grad når vi spiller kampe i U17-Ligaen. Når vi rammer den, så tror jeg på, at den brede trup bliver en klar styrke for os.

Sidste sæsons kampe mod Lyngby bød på et par vilde kampe. Hjemme i Ådalen var Lyngby foran 1-0 ved pausen, men et mere fremadrettet OB-hold fik vendt kampen i anden halvleg og vandt med hele 5-1. På udebane kom striberne igen skidt fra start, og de kongeblå sjællændere skulle på 2-0, inden OB’erne kom i gang. Men igen var det ikke for sent, og striberne fik vendt 0-2 til en 3-2 sejr. Og for Andreas Bech er der heller ikke tvivl om, hvad der skal ske lørdag – der skal tre point på bordet.

- Jeg forventer, at vi vinder, for vi skal vinde nu. Som hold skal vi vise, at vi er rykket meget tættere på hinanden og ikke har lyst til at stå i samme situation som efter kampen i BIF, for det er en af de ting, der også skal printe sig ind i baghovedet på spillerne en efter sådan en afklapsning. Man skal have den gemt i baghovedet, så man ved, at den situation vil man for alt i verden ikke stå i igen. Så vi kommer ganske enkelt til at vinde, fordi vores vilje til at få tre point bliver helt ekstrem lørdag eftermiddag.

U17-kampen mellem OB og Lyngby spilles lørdag klokken 15:15 på kunstgræsbanen i Ådalen.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik