Annonce
Annonce

Nyhedsbrev samtykke

Nyhedsbrev samtykke
Annonce
Annonce

SAMTYKKEERKLÆRING – DINE DATA

Jeg er indforstået med, at de af mig opgivne oplysninger ved tilmelding til nyhedsmail registreres og giver tilladelse til, at OB må kontakte mig via e-mail og sociale medier.

Jeg accepterer, at OB og Odense Sport Event-koncernen må gemme og bruge de afgivne oplysninger om mig samt dele dem internt til at målrette markedsføring til mig.
Der gives endvidere tilladelse til, at vi må sende relevante tilbud fra 3. part. Vi vil til enhver tid sikre, at vi formidler relevante tilbud til jer, så I konstant oplever at få attraktive tilbud fra Odense Boldklub, så man – udover fællesskabet om OB - også får mulighed for at benytte nogle gode tilbud.

Et tilbud FRA tredjepart vil udelukkende blive afsendt af os, og jeres kontaktdata vil ALDRIG blive videregivet til tredjepart.
Lad os give et eksempel på et muligt tilbud fra 3. part:
”På fredag kan alle, som modtager OB nyhedsbrevet få rabat på en burgermenu hos McDonald's. Besøg McDonald's og spar 10 kr. pr. menu, når du viser mailen".

Alle oplysninger, som du registrer opbevares forsvarligt iht. Persondataloven, og de videregives ALDRIG til tredjepart.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via et link i nyhedsmailen eller skrive en mail til clubob@ob.dk. Vi gemmer ikke oplysninger på brugere, som afmelder sig.

Læs mere om vores cookie- og privatlivspolitik her.

Annonce