Annonce
Annonce

Træning

Træning
Annonce
Annonce

OB tilbyder fodboldtræning for alle.

Her kan du se en oversigt over de forskellige tilbud.

DBU Topcenter

DBU lancerer fra 2018 et nyt træningstilbud for 10-12 årige drenge. DBU har udpeget 23 klubber til såkaldte regionale Topcentre i hele landet, hvor lokale drengespillere i aldersgruppen U10-U12 kan blive tilbudt ét ekstra træningstilbud én gang om ugen i et DBU Topcenter.

Fra DBU´s side er det målet, at løfte kvaliteten af træningen i årgangene, udvikle de lokale træneres kompetencer samt at medvirke til, at unge spillere med særlige forudsætninger i denne aldersgruppe ikke skifter klub i alt for ung en alder, men bliver i deres lokale klubmiljø.

Spillerne til DBU Topcenter rekrutteres fra Partnerklubber, som geografisk ligger max. 45 min kørsel fra DBU Topcenter. Spillerne som indgår i Topcenter-træning bliver fortsat i deres lokale klub, og kan i den periode de deltager i Topcenter-træning, ikke skifte klub til Topcenter-klubben.

På Fyn er OB som den eneste klub af DBU blevet udpeget til DBU Topcenter.

Yderligere beskrivelse kan findes på dette link

For mere information omkring DBU Topcenter, kontakt Øens Hold Koordinator, Jesper Eriksen, jeer@ob.dk/tlf. 2062 2658.

Fodboldskoler i Odense Boldklub

OB fodboldskoler giver nogle fantastiske oplevelser, god teknisk træning og en masse nye kammerater. Du kan tilmelde dig vores fodboldskoler som ligger både i påsken, sommer og efterårsferien - og foregår altid i Ådalen.

Oversigt over fodboldskoler og information vedr. tilmelding kan findes her.

Stjerner i Striber

Stjerner i Striber er OB's tilbud til ivrige fodboldspillere, der ønsker yderligere træning af OB's trænere og efter OB's træningsprincipper, med fokus på teknisk træning.

Tilbuddet henvender sig til aldersgrupperne U8 til U11 og foregår over 14 fredage fra februar til juni.

OB Talentchef, Tonny Hermansen:

- Udviklingen i moderne fodbold er bare sådan, at niveauet bliver højere, og kravene til spillernes tekniske færdigheder bliver endnu større. Derfor er det helt naturligt, at vi i OB skal møde spillerne tidligere i deres fodboldopdragelse og gå ind og bidrage til de gode træningsmiljøer, der allerede er omkring de yngre årgange i både OB og på resten af Fyn.

Mere information om Stjerner i Striber kan findes på dette link

Annonce