Stribede ambassadører

Allan Hansen,Thomas Helveg, Kim Ziegler, Michael Hemmingsen og Morten Bisgaard er nogle af navnene i OB’s ambassadørkorps - et ambassadørkorps der skal styrke fællesskabet i klubben og skabe involvering.

Jeg tror, at jeg taler på alle OB-ambassadørenes vegne, når jeg siger, at for os er OB et fællesskab, og at vi er stolte over at være OB’ere. Vi har alle dét til fælles, at vi har passion for fodbolden, og at kærligheden til klubben er stor. Derfor er vi enormt glade og stolte over, at der nu er skabt rammerne for et fællesskab og forum, hvor klubbens flotte traditioner og historier kan videre formidles
Morten Bisgaard

Morten Bisgaard, der nåede at spille 145 kampe for OB, og blandt stod for den afgørende scoring i ”Miraklet i Madrid” tilbage i 1994, da OB spillede sig videre til kvartfinalen i UEFA Cuppen ved at slå selveste Real Madrid ud samlet over to kampe

Et unikt fællesskab 

Historien om Odense Boldklub er meget mere end kun sejre og nederlag på fodboldboldbaner rundt omkring i Danmark og Europa.

OB’s 130-årige klubhistorie er også fortællingen om et fællesskab med fodbolden i centrum. En fortælling om store personligheder og fodboldspillere som gennem tiderne har svedt og kæmpet i den stribende trøje.

Ambassadørkorpset vil året rundt være synlige ved OB’s hjemmekampe, hvor de vil være involveret i diverse aktiviteter som fx rundvisninger, oplæg, interview og VIP-arrangementer. Desuden vil ambassadørerne løbende deltage i fan- og sponsorarrangementer og meget andet.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik