Samhørighed i OB

Vi har som et led i vores udvikling af OB og arbejdet mod en større samhørighed mellem klub, sponsorer og fans, oprettet et fanpanel. Det er med henblik på at vise fynboerne, hvor meget de betyder for klubben, og hvor langt vi kan komme sammen. At tre point i weekenden er vigtige – men at der er meget mere til at være OB’er end det.

Derudover er målet med fanpanelet, at det skal være et sted, hvor klub og engagerede fans kan mødes og udveksle tanker og idéer om alt fra kampmarkedsføring, merchandise og fan-events til stemningsskabende aktiviteter og selve stadionoplevelsen alt sammen for at kunne gøre rammerne omkring fodbolden bedst mulige. 

Panelet er sat sammen af mennesker, der har det til fælles, at de brænder for Striberne, og vil være med til at styrke samarbejdet på tværs af fangrupperingerne.

Uden OB, ingen fans. Uden fans – intet OB. Klubben lever af alle de tusindvis af mænd, kvinder, drenge og piger, der følger Striberne på hjemme- og udebane i sol og regn, sejr og nederlag.

Hvad der sker på banen kan vi ikke styre, men vi kan være med til at skabe rammerne omkring oplevelserne uden for banen.

Kontakt

Fanpanelet er altid åbent for forslag til hvordan vi kan gøre stadionoplevelsen endnu bedre.

Hvis du har en idé du går og brænder inde med, så skriv til fanpanel@ob.dk – alle Stribede input er velkomne!

Fanpanelets medlemmer

Morten Friis Nielsen, sæsonkortholder

Sebastian Hansen, sæsonkortholder

Michael S. Hansen, sæsonkortholder

Morten Skov, sæsonkortholder

Diana Larsen, De Stribede

Lisbeth Larsen, De Stribede

Simon Bonnez, uoff. fangruppe samt OB´s SLO

Jonas Jørgensen, uoff. fangruppe

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik