Annonce
Annonce

Vores identitet

Vores identitet
Annonce
Annonce

Vi er Odense Boldklub

OB har været en del af Odense siden 1887. Et fællesskab med fodbolden i centrum. Stærke traditioner og en stolt historie, der binder fortid til nutid. Ung til gammel. Amatør til professionel. Odense Boldklub til Odense.

OB er historien om de store koryfæer - Leschly, Høgh, Helveg og Møller Nielsen. Om en ukuelig vilje til at vinde. Om løftede pokaler. Om blå og hvide striber på de største fodboldscener. Om glæden, vi deler sammen. Om skuffelserne, der følger med, når man altid vil være blandt de bedste. Om gråd og jubelskrig. Om frustration og kram til sidemanden. Og mulighederne, der altid venter i næste kamp.

Men OB er også historien om fodboldstøvler i størrelse 34. Om frosne baner i Ådalen, hvor kun striberne er værn mod blæsten. Om mudder på knæene, røde kinder og mor og far på sidelinjen.

Med afsæt i fællesskabet rækker vi ud mod fremtiden - bevidste om, hvor vi kommer fra. Vi ved, det er modet til at turde der, sammen med det hårde og ærlige arbejde som hold, bærer os længst. Lige fra mikroput til landets fornemste række.

Striberne forpligter, og den store arv, vi overtager fra generationer før os, er med, når vi rejser ud i verden – eller bare til den anden ende af byen.

Passionen for fodbold og kærligheden til klubben er vores afsæt til at samle Odense, og i fællesskab nå langt større resultater, end vi kan hver for sig.

Sammen For Klubben. For Byen. For Altid.
Annonce