- Det bliver vanvittigt intenst
KMD Cup

- Det bliver vanvittigt intenst

09 jan 2020

Oliver Lund er en af de ti udvalgte, der skal spille KMD Cup for OB fredag aften, og han glæder sig til en intens aften, hvor han tror på, at Striberne kan spille sig frem til finalen.

Fredag aften står den på KMD Cup, og Oliver Lund er en af de ti udvalgte, der skal forsvare Striberne på de bonede gulve i Jyske Bank Arena. Og vi har spurgt Oliver om, hvordan han selv synes, kombinationen af Oliver Lund og indendørs fodbold lyder.

- Jeg synes, det lyder godt, og det har en god klang! Men måske lyder det bedre, end det bliver. Det bliver spændende at se, det er længe siden, jeg sidst har spillet indendørs fodbold, men det skal nok blive sjovt, og jeg er rigtig glad for at være med på vores hold, siger Oliver Lund.

Indendørs fodbold er ofte et spil for de teknisk dygtige fodboldspillere, men ved KMD Cup er det ikke traditionel indendørs. Der spilles på syvmandsmål, og der er ikke nogen mand over midten – til gengæld er der fire markspillere, som uden tvivl vil medføre, at der kommer højt tempo på fra start til slut; og selvom det er længe siden, Oliver sidst har spillet indendørs, så glæder han sig.

- KMD Cup er god lir med en fyldt hal. Når der kommer så mange mennesker for at skabe stemning, og det samtidig foregår inde i en hal, så bliver det vanvittigt intenst. Så jeg glæder mig - det bliver rigtig sjovt at spille, og der er helt sikkert en masse teknisk dygtige spillere, der vil vise sig frem – det er så nogle af dem, jeg skal stoppe i morgen aften.

Første kamp for Striberne bliver mod bookmakernes forhåndsfavorit fra Øens Hold. Det hold består af spillere fra vores Øens Hold samarbejdsklubber, og den kamp får fra start af ekstra fokus for Oliver Lund.

- Næste kamp er altid den vigtigste, men når vi møder Øens Hold i første kamp i morgen, så er det da klart, at den bliver endnu vigtigere. Der er meget på spil fra begge sider, og jeg forventer, at der bliver gået til vaflerne fra begge sider i kampen – særligt når det er begge mandskabers første kamp, siger Oliver Lund.

Derudover venter AaB, AGF og Brøndby som de andre modstandere ved KMD Cup, og samlet set har Oliver Lund forhåbninger om, at Striberne kommer til at levere en god præstation.

- Vi skal ud og have point mod Øens Hold i den første kamp, og derefter skal vi populært sagt tage en kamp ad gangen. Men det er vigtigt, at vi ikke kommer fra land med nul point, når det kun er de to bedste, der får en kamp mere end gruppespillet. Men jeg synes, vi har et godt hold, og forhåbentlig er vi gode nok til at spille os i finalen hjemme i Odense, jeg tror i hvert fald på det, siger Oliver Lund.

Se hele programmet for KMD Cup og få alle de praktiske oplysninger ved at trykke her.