Annonce
Annonce
Richard Møller Nielsen og Nedre C meget tæt på udsolgt
3F Superliga

Richard Møller Nielsen og Nedre C meget tæt på udsolgt

10 maj 2023
Annonce

Der er lagt op til kæmpe fodboldfest på fredag, når vi møder AaB i 3F Superligaen, og her er Richard Møller Nielsen Tribunen og den nederste del af Barfoed Group Tribunen snart udsolgt.

Annonce

Det bliver en kæmpe stribet fest, vi kommer til at være vidne til, når vi fredag aften får besøg fra det nordjyske. Med få dage tilbage inden det stribede brag er der igen næsten udsolgt på Richard Møller Nielsen Tribunen, og denne gang er Nedre C – det nederste af Barfoed Group Tribunen – også tæt på at have fuldt hus. 

Der tegner sig altså et billede af, at der kommer til at være fuld smæk på stemningen, når vi inviterer til fredagsfest på Nature Energy Park, og hvis du vil være med, skal du skynde dig at købe din billet her!  

Kom i god tid og tag forspring på sommeren med en Aperol Spritz
Med masser af striber samlet kan der komme lidt ekstra pres på indgangene, så tag endelig afsted i god tid og nyd det gode vejr i fanzonen, inden vi blæser kampen i gang kl. 19.00. Og bare rolig – der er masser af sjov og spas i Albani Fanzone, allerede når vi åbner dørene kl. 17.00, hvor der er Happy Hour, Aperol Spritz Bar og besøg af BodegaDuoen, som du kan læse mere om her.  

Du kan også kigge forbi fanshoppen, hvor du kan sikre dig den nye hjemmebanetrøje, som blev lanceret i går! 

Vi glæder os til at se dig til fredagsfest i ægte fynske rammer, når vi åbner for Albani Fanzone kl. 17.00 og Faxe Kondi Familiezonen kl. 18.00.  

 

Annonce