15.06.2019 15:55

U14-drengene slog Wolfsburg med 2-0 i den anden kamp ved Prüssner Cup, og dermed har vi seks point efter de to første kampe.

Prüßner Cup 2019 (1 x 30 min.)
Lørdag 15. juni, kl. 14:40, Mennighüffen
OB - VFL Wolfsburg 2-0
1-0 Elias Hansborg (16.)
2-0 Elias Hansborg (21.)

Efter en sejr på 1-0 over Bielefeld i dagens første kamp, skulle striberne klokken 14:40 igen i kamp. Denne gang hed modstanderen VFL Wolfsburg, en på papiret stærkere modstander end Arminia Bielefeld. Det viste sig også hurtigt, at Wolfsburg var et stærkere hold end Arminia Bielefeld. Alligevel var det striberne, der satte sig på kampen.

Det var overordnet set en rigtig god indsats fra striberne, der i første halvleg var tæt på i et par omgange på hjørnespark. Kort efter kom Elias Hansborg kom efter et lille kvarter igennem, mens hans afslutning sad for tæt på den tyske keeper. Riposten var ved at lande hos angrebskollega Markus Jensen, men han fik lige nøjagtig ikke fat i bolden.

Få minutter efter kom OB igen frem til en ny chance. Først blev den misbrugt af Elias Hansborg, men striberne var hurtigt oppe og presse Wolfsburg, så bolden blev generobret. Magne Clement fandt Markus Jensen, der med tekniske lækkerier rundede sin modstander, hvorefter bolden endte for fødderne af Elias Hansborg, der denne gang sparkede den i kassen.

OB fortsatte med at presse på, og to minutter efter kom Law Tam Khuu alene igennem med Wolfsburgs målmand. Han fik dog taget et lidt for langt træk, så han tabte den duel.

Det holdt dog ikke striberne fra at jagte endnu en scoring. Lidt tilfældigt endte bolden hos Magne Clement inde midt på banen. Han sendte Malthe Lorentzen afsted i dybden. Han tog en god førsteberøring, gik ned i tempo, og spillede den videre til Elias Hansborg, der uden problemer sparkede sit tredje turneringsmål i kassen.

Wolfsburg var sjældne gæster omkring OB-målet, og vi skulle hen til to minutter før tid, før de fik udfordret Rasmus Lehrmann i OB-målet. Det skete efter et hjørnespark, hvor der opstod noget klumpspil, men sammen med forsvarsspillerne fik OB-keeperen reddet kastanjerne ud af ilden, og så endte det med en flot sejr til OB på 2-0 over Wolfsburg.